företagskunder

 

Välkommen till JM Print Sverige AB.

 

Vi på JM Print erbjuder dig som företag, privatperson och ditt evenemang ett stort utbud av kläder samt dekaler, Banderoller, flyers, affischer och transfertryck.

Har du ingen logga än till ditt företag eller evenemang så erbjuder vi att designa en åt dig.

 

Kläderna som vi på JM Print har valt ut är av mycket hög kvalité. Kika gärna in på vårt utbud av kläder som skulle kunna passa ditt företag, evenemang eller dig som privatperson.

Kommunikationen mellan oss och kunder värdesätter vi högt och erbjuder dig som kund att följa med under hela produktionen då vi vill ha nöjda och återkommande kunder.

 

Hussein Jehia

 

Hussein.Jehia@jmprint.se

070-666 12 23

 

Alexander Man Gustafsson

 

Alexander.Gustafsson@jmprint.se

072- 322 23 83

Varför välja oss?

 

Våra leverantörer Sandryds verkar i en bransch där hållbarhet och mänskliga rättigheter ofta kommer på tal. Och det är viktigt. Att producera, i vårt fall, textila produkter i andra länder ställer krav och manar till ansvarstagande. Inte minst då en stor del tillverkas i länder där miljö- och arbetsfrågor inte alltid är lika självklara som här. Verkligheten för många är långt ifrån hur vi vill att den skall vara. Så att arbeta mot ökad hållbarhet och att ta ett konkret socialt ansvar är utmaningar vi ständigt arbetar med. Alltid inom de regler och riktlinjer som gäller, men oftast sätter vi siktet högre än så. Ytterligare en anledning att arbeta med hållbarhet och socialt ansvar är att det får oss att vara kreativa och smarta i att hitta vägar som leder mot ökad effektivitet och minskad resursföbrukning. Att jobba hållbart är helt enkelt lönsamt.